Жүрек ауруларында тамақтанудың бірнеше қағидалары

Жүрек ауруларында тамақтанудың бірнеше қағидалары:

Үстел тұзын тұтынуды шектеу керек. Есіңізде болсын, тұз және қант - біздің ақ жауымыз. Аскөк, ақжелкен немесе кориандр бар ыдыс-аяқтардың дәмін жақсарту керек.

Сенің жүрегіңде ұзақ уақыт жұмыс істеп жүргенде, жүрек бұлшық еттерін күшейту керек. Мұны кешкі серуендеу арқылы жасауға болады - біздің жүрегімізді өте жақсы поезд жүргенде. Бірақ бір серуен жеткіліксіз. Біз азық-түлікті аздап өзгерте аламыз: сізде калийдің жоғары мөлшері бар тағамдар қажет. Қырыққабат, өрік, асқабақ, кептірілген өрік, мейіз және қызғылт жоңқалар - бұл зат үшін керемет репозиторий.

Магний - бұл элемент сауыттардың кеңею әсерін көрсетеді және спазмды босатады. Ол дәнді дақылдар, қызылша, сәбіз, қара қарақат және грек жаңғағының барлық түрлерінде кездеседі.

Біз шай мен кофені толығымен алып тастаймыз. Оларды раушан жамбасымен ауыстырыңыз.

Денеңіздің сұйықтықтың жарты литрінен артық болмайтын күні болатындығын қадағалаңыз.

Ет пен балық тағамдарына тыйым салынбайды, бірақ олар аптасына екі рет артық жеуге болмайды.

  •  8